Асонор®  спрей за нос против хъркане – Оставете хъркането в миналото

Недостатъчен ли ви е сънят поради прекомерно хъркане, засяга ли вашата работа, взаимоотношения, здраве и живот като цяло? Чувствате ли, че никога не се наспивате достатъчно и желаете ли да можете да спите спокойно без да се събуждате? Смятате ли, че сте уморени? Това не са просто чувства. Нарушеният сън е сериозно състояние, което не бива да се пренебрегва. Има безброй жертви на хъркането, живеещи в нещастие. Необходим е приемът на медикаменти против хъркане

Snore Treatment & Remedies- Nasal Spray

Хъркането може да бъде истински проблем за вас и за хората, които спят с Вас. То не е просто неприятен и дразнещ звук, а може да означава, че има здравословен проблем, който го предизвиква. За това е необходимо да се избере средство против хъркане, което да въздейства на причината за хъркането, а не само да го потисне. Хъркането е признак, че с тялото ви може да се случват много неща, включително прекалено релаксирани мускули на гърлото, които възпрепятстват дихателните пътища.

Последици от недостатъчния сън

Въпреки че на пазара има много продукти против хъркане, не всички от тях дават резултати. Докато някои от тях са неефективни, други предизвикват неблагоприятни ефекти, а трети са прекалено скъпи. Когато сънят ви е разстроен от силно хъркане всяка нощ, тялото ви започва да не функционира правилно. Възможна е появата на главоболие и мигрена; загуба на интерес към неща, на които някога сте се радвали; загуба на способността за разумно мислене и появата на страх всяка вечер преди лягане въпреки умората на тялото ви. Всичко това звучи безнадеждно, но не е! Вече можете да победите хъркането, като използвате просто, но ефективно средство против.

Ефект от Асонор®

За онези от Вас, които хъркат от години и сте изпробвали всичко без резултат, имаме нов клинично тестван продукт против хъркане, който е под формата на назален спрей.

Само няколко впръсквания от нашия спрей за нос “Асонор®” преди лягане и Ви уверяваме, че ще видите моментна промяна в начина, по който Вие или Вашите близките дишате.

Асонор®  е водещ продукт за лечение на хъркане, който Ви осигурява незабавни резултати. Чрез впръскване на няколко капки във всяка ноздра, Вие и Вашият партньор може да се насладите на най-спокойния сън. С използването на Асонор®:

  • Не е нужно да заглушавате хъркането на партньора си
  • Няма да се събуждате през нощта от непрестанно хъркане
  • Ще получите най-добрия сън от дни, седмици, месеци или дори години
  • Не е нужно да харчите пари за слушалки
  • Всъщност можете да спрете хъркането завинаги
  • Не е нужно да се притеснявате, че държите партньора си буден заради вашето хъркане
  • Не е нужно да спите на дивана

Асонор®  е изключителен продукт против хъркане, разработен от водещи учени в университетски лаборатории, базирани в Копенхаген и Лондон. Извършени са множество тестове, за да се гарантира, че Асонор®  е това, което твърдим, че е. Успешните ни резултати са направили спрея ни за нос против хъркане много популярни сред хората, които хъркат от години.

Как да използваме Асонор®

Необходимо е да се впръска 4 до 6 пъти във всяка ноздра, докато не се усети течността в гърлото. Важно е разтворът да достигне до гърлото за оптимални резултати. Той действа чрез смазване и омекотяване на лигавицата и леко свиване на мускулатурата в гърлото. Използвайте Асонор®  всяка вечер преди лягане, за да предотвратите хъркане. Асонор®  удовлетворява клиентите в световен мащаб. Нашата проста, но ефективна техника на приложение с доказани резултати направи Асонор®  топ продукт в областта му на приложение. Ако търсите отговор за спокойни нощи, това е Вашият шанс  за бързо и лесно лечение на хъркането и да върнете живота си в нормалния му ритъм!

 

Други методи за предотвратяване на хъркането

Смяна на леглото / матрака за спанеНай-често хъркането може да се дължи на това, че  спите на меко легло. Така вратът ви почти потъва в леглото, което допълнително води до срив на гърлото  и пречи на потока на въздуха.

Освен това хъркането може да се дължи и на начина на спане. Хората, които спят по гръб хъркат много по-често, това може да се дължи на формата, която тялото приема, когато спим по гръб. Поради тези причини е необходимо не само да спим на здраво и удобно легло, но също така да се стараем да спим настрани, за да намалим хъркането.

По-добри навици за сънКогато не получавате достатъчно сън, при късно заспиване е възможно да заспите твърде дълбко. С други думи, получавате дълбок и прекалено спокоен сън, който води до това, че Вашите мускули не функционират в нормалното и оптималното им състояние. Това може да бъде избегнато, ако получаваме необходимото ни количество сън.

Избягване на алкохолИма много продукти против хъркане на пазара, но ако хъркането не е твърде тежко, то тогава не е необходимо да използвате медикаменти. Можете просто да избягвате приема на алкохол или успокоителни, за да ограничите хъркането.

Ако търсите най-доброто средство против хъркане Асонор®  може да бъде вашето решение!