Марин Маринов

Фармацевта в аптеката поиска моето мнение за продукта, тъй като и той хърка и искал да го опита. PS: Вече съм на втората бутилка.

Марин Маринов

Иван Тодоров

Най-добрият продукт, който съм опитвал, сънят ми се подобри и аз съм много по-отпочинал на сутринта.

Иван Тодоров

Димитър Николов

БЛАГОДАРЯ ВИ АСНОР! Вие сте спасител!
Бихте ли предали на всички, че съм изключително доволна АСОНОР®! Той наистина работи !!!!!!! Съпругът ми хъркаше много и не успявах да се наспивам защото постоянно ме будеше.

Димитър Николов

Стефан Ангелов

Асонор® работи за мен. Жена ми не беше много щастлива да признае, че и тя хъркаше много, но когато започнах да го използвам и започнах да спя като бебе разбрахме, че и двамата сме хъркали. Сега го използваме заедно и се наслаждаваме на тихи и спокойни нощи.

Стефан Ангелов

Елена Георгиева

Бях толкова впечатлен, когато го опитах за първи път. Вече мога да дишам много по-лесно и не хъркам през нощта.

Елена Георгиева

Живко Янев

Бих искал да ви поздравя за това, че сте направили такъв прекрасен продукт като Асонор®. След започването на нова връзка открих, че имам проблем с хъркането.
Тъй като моят партньор спи леко тя установи, че повечето нощи я събуждам и ще трябва да се преместя в друга спалня.

Живко Янев

Петър Василев

Разглеждах различни спални и матраци и се консултирах с лекар, видях рекламата и опитах продукта като последна възможност. Той е чудесна покупка, която се оказа от полза за цялото ми семейство.

Петър Василев

Анна Христова

Този продукт действа толкова добре, че ще продължа да го ползвам! Съпругът ми не ме буди в средата на нощта с хъркането си и това е чудесно!

Анна Христова