Не се нуждаете от рецепта за закупуване на Асонор®.
Човек трябва да използва Асонор® всяка вечер, преди да си легне. Моля, избягвайте да ядете, пиете или миете зъбите си, след като вземете Асонор®, тъй като това ще намали ефективността на продукта. Наклонете главата си назад и помпайте във всяка ноздра, докато не почувствате разтвора в гърлото си. Обикновено 4 до 6 помпи във всяка ноздра са достатъчни. Течният разтвор не трябва да остава в носа, тъй като ефектът настъпва, когато се усети в гърлото. Системата за доставяне на помпата е проектирана да работи във всяка посока за лесно нанасяне и осигурява "струя" от разтвора, а не спрей или пулверизиране (което използват други продукти за нос капки), за да се избегне останалото решение в носа. Обикновено Асонор® ще бъде ефективен от първата нощ, но в редки случаи ефектът няма да се осъществи до 14 дни след началото на употребата.
Асонор® ефективно премахва причината за хъркането. Това е лесна терапия, която ви освобождава от причината за хъркане. Асонор® смазва и омекотява лигавиците в гърлото, като същевременно леко затяга мускулатурата в гърлото. Това означава, че дишането става лесно и безпрепятствено и освен това предотвратява сухотата в устата сутрин.
Ако не сте намерили отговорите на въпроса си, можете да ни изпратите имейл до info@asonor.bg ще се коригира и ние ще ви отговорим.
Няма странични ефекти, свързани с употребата на Асонор®.
Асонор® се произвежда в Дания и Германия в съответствие с GMP (Good manufacture practice- добра пройзводствена практика) стандарта.
Асонор® работи за 3 от 4 души. Ако Асонор® не работи, може да се окаже, че използвате продукта неправилно. За да сте сигурни, че го използвате правилно, прочетете параграф "Как да използвам Асонор®?". Ако Асонор® все още не работи, препоръчваме Ви да посетите лекар, тъй като хъркането може да бъде причинено от други фактори, различни от обикновените. Хъркането може да се дължи на анатомична нередност в носа или гърлото или в по-сериозни случаи на сънна апнея. В тези случаи Асонор® не се препоръчва.
Има много добри причини за това. На първо място, това вероятно притеснява онези, които трябва да го слушат през нощта. На второ място, това е вредно за вашето здраве. Международните проучвания показват, че хората, които хъркат, имат понижено качество на живот поради мигрена, главоболие, сърдечно-съдови заболявания, високо кръвно налягане, понижена сексуална функция и преждевременна смърт.